Zvon 1 Holding: Šest banaka blokiralo račune

Bez autora
Mar 18 2010

Nova Ljubljanska banka (NLB), Raiffeisen banka, Gorenjska banka, Abanka Vipa, Hypo-Alpe Adria i Nova Kreditna banka Maribor (NKBM) blokirale su sve transakcijske račune Zvon 1 Holdinga, jednog od pet najvećih slovenskih financijskih holdinga, koji je u posrednom većinskom vlasništvu mariborske nadbiskupije. Okružni sud u Mariboru je presudio u korist ovršnog prijedloga od strane društva Dravske elektrarne Maribor (DEM) za utjerivanje duga Zvona i zapljenu imovine kojom je 2007. osigurao zajam odobren od strane tadašnjeg direktora DEM-a Damijana Koletnika. Zvon može podnijeti žalbu na sudsku odluku, no to neće zaustaviti ovrhu.

Zvon 1 Holding: Šest banaka blokiralo računeNova Ljubljanska banka (NLB), Raiffeisen banka, Gorenjska banka, Abanka Vipa, Hypo-Alpe Adria i Nova Kreditna banka Maribor (NKBM) blokirale su sve transakcijske račune Zvon 1 Holdinga, jednog od pet najvećih slovenskih financijskih holdinga, koji je u posrednom većinskom vlasništvu mariborske nadbiskupije.

Okružni sud u Mariboru je presudio u korist ovršnog prijedloga od strane društva Dravske elektrarne Maribor (DEM) za utjerivanje duga Zvona i zapljenu imovine kojom je 2007. osigurao zajam odobren od strane tadašnjeg direktora DEM-a Damijana Koletnika.

Zvon može podnijeti žalbu na sudsku odluku, no to neće zaustaviti ovrhu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik